Ai nevoie de informatii tehnice sau comerciale?... Contacteaza-ne prin e-mail (+) sau la 0754636747

Alarma radio PARADOX pentru magazin cu centrala MG5075 si 10 detectori

Sistem de alarma radio PARADOX pentru magazin - centrala hibrida Magellan MG5075, tastatura K32LCD+, detectori radio de miscare PMD2P (10buc), detectori de fum (3buc), telecomenzi (2buc), sirena.
Sistem alarma radio Paradox pentru magazinSistem alarma radio Paradox pentru magazin
3.798,98 lei
Pret fara TVA 3.192,42 lei
Actualizare Firmware
Garantie Comerciala
24 luni pentru echipamentele PARADOX
12 luni pentru accesorii (sirene, acumulatori)
Disponibilitate: La comanda
Verifica Termeni si Conditii
Transport
30 lei pentru comenzi intre 300-999lei
Inclus pentru comenzi de peste 1000lei
Sistem de alarma radio PARADOX pentru magazin - centrala hibrida Magellan MG5075, tastatura K32LCD+, detectori radio de miscare PMD2P (10buc), detectori de fum (3buc), telecomenzi (2buc), sirena.

Sisteme de alarma radio PARADOX pentru magazine mici-medii

Sistemul este proiectat sa asigure protejarea spatiilor comerciale de dimensiuni mici-medii, putand fi extins pana la 32 detectori radio (detectori PIR, contacte usi/geamuri etc). Centrala Magellan MG5075 suporta si 5/10 zone cablate (incluse pe placa) pe care se pot inrola detectori de fum/temperatura/inundatie, contacte magnetice etc. Sursa mare de 2.5A este suficienta pentru un obiectiv de dimensiuni medii. Configuratia aleasa include 3 detectori de fum cablati (s-a ales varianta cablata pentru optimizarea costurilor) si 2 telecomenzi care se pot folosi ca butoane de panica (maxim 32 telecomenzi).

Centrala PARADOX Magellan MG5075 permite raportarea evenimentelor din sistem catre o firma de monitorizare si interventie rapida, utilizand ca suport o linie telefonica fixa (comunicator telefonic digital incorporat) sau prin module suplimentare GSM/GPRS (ex. SEKA GPRS BUS, SEKA GPRS CID etc). Centrala include si iesiri tip PGM care pot fi utilizate pentru diferite automatizari. Sistemul se poate configura in mod partitionat, centrala MG5075 suportand 2 partitii independente.

In configuratia Standard nu sunt prevazute comunicatoare suplimentare (compatibile cu aplicatia mobila BlueEye) dar acestea se pot adauga (modul Ethernet, GPRS/LTE).

Sisteme de alarma radio PARADOX - Bine de stiut!

 • centrala Magellan MG5075 se livreaza cu setarile/programarea default (din fabrica)
 • optional, modulele de comunicatie IP150+/PCS250G/PCS265LTE sunt utilizate impreuna cu aplicatia mobila BlueEye pentru monitorizarea personala si controlul sistemului de alarma (armare/dezarmare, notificari, control iesiri PGM)
 • utilizarea aplicatiei mobile BlueEye implica o taxa anuala (gazduire pe serverul PARADOX Swan, plata se face catre producator, prin card)
 • pentru conectarea la o firma de monitorizare si intervenie rapida cereti informatii legate de modulul de comunicatie compatibil cu dispeceratul firmei respective (ex. SEKA CID/BUS)
 • optional, in cazul adaugarii unui modul de comunicatie, proprietarul sistemului trebuie sa asigure cartela de date: pentru PCS250G (2G) - Vodafone, Orange, Telecom; pentru PCS265LTE - Digi, Vodafone, Orange, Telecom
 • sistemele propuse nu includ cabluri (pentru detectorii de fum cablati)
 • documentatia pentru centrala de alarma PARADOX Magellan MG5075 o primiti pe email (manuale utilizare/programare/instalare)
 • recomandam ca instalarea sa fie realizata numai de personal calificat

Sistem de alarma radio pentru magazine - descriere

Componenta sistem (pentru descriere completa urmati link-urile corespunzatoare):

Sisteme de alarma PARADOX pentru magazine - observatii pachet livrare

 • Centrala PARADOX Magellan MG5075 - include placa de baza si sursa de alimentare instalate in cutia de plastic, antena 433MHz (instalata), accesorii montaj
 • Tastatura PARADOX K32LCD+ - tastatura cablata LCD, afisaj alfanumeric
 • Detectori miscare PARADOX PMD2P (10buc) - detectori radio PIR (optional suporti orientabili de tavan/perete)
 • Detectori fum UNIPOS FD8030 (3buc) - detectie inceput incendiu, cablati (sunt incluse socluri cu iesire pe releu NO/NC)
 • Telecomenzi REM15 (2buc) - incluse baterii
 • Diverse branduri - acumulator sirena 4.0Ah-12V
 • Diverse branduri - acumulator centrala 7.0Ah-12V

Documentatia pentru centrala (manuale utilizare, programare, instalare) o primiti pe email.

Ce mai poti adauga la sistemul de alarma radio pentru magazin?

 • module de comunicatie Ethernet/GPRS/LTE (suporta aplicatia mobila BlueEye)
 • maxim 32 telecomenzi (armare/dezarmare/panica)
 • alti detectori speciali (temperatura, inundatie, gaz, geam spart, soc)
 • sirene de interior (cablate)

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare despre Alarma radio PARADOX pentru magazin cu centrala MG5075 si 10 detectori trebuie fii autentificat.
Intrebare:
Buna seara
Este posibil sa adaug la acest sistem alarama pentru magazin o a doua sirena de exterior?

Raspuns:
Da, se poate monta si a doua sirena de exterior - cu acumulator intern.
Intrebare:
Buna dimineata,
Am un comunicator GSM PCS200, din generatia anterioara.
Va rog sa imi spuneti daca acest sistem antiefractie este compatibil cu comunicatorul meu.

Raspuns:
Da, este compatibil.
Intrebare:
Buna ziua.
Am un magazin si doresc sa cumpar un sistem de alarma radio. Imi permite configuratia prezentatata sa generez fortat o panica , prin telecomanda, cand zaresc hotul ? Pot adauga suplimentar o pedala de panica?

Raspuns:
Da, puteti sa generati o panica silentioasa (fara a declansa sirena) de exemplu daca sunteti monitorizat la o firma de interventie rapida, puteti genera separat o panica audio (cu declansarea sirenei) pentru intimidare. Alte modalitati de generare a panicilor: de la tastatura (3 panici: PANICA, INCENDIU, MEDICAL), de la un buton de panica cablat/pedala de panica cablata etc
Intrebare:
Buna seara,
Diferenta intre un sistem alarma radio magazin in configuratie standard si unul in configuratie avansata consta in sirena si acumulator. Cand recomandati configuratia avansat?

Raspuns:
in configuratia standard sirena este Made in China, o copie dupa o sirena Crow, in varianta avansata sirena este Signal Ungaria, aceasta din urma are facilitati suplimentare: selctare tonuri sirena, fir de service, iesire OC defect etc. Daca nu va deranjeaza diferenta de pret mergeti pe configuratia avansata.

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate