Ai nevoie de informatii tehnice sau comerciale?... Contacteaza-ne prin e-mail (+) sau la 0754636747

Sirene
PARADOX

Sirene PARADOX - detalii

Sirene alarma wireless, de interior si exterior, alimentare din baterii alcaline, comunicatie cu centrala supervizata

Sirene Paradox wireless - Tips & Tricks

  • distantele maxime de instalare pentru sirenele radio (cele din manual), sunt date avand in vedere conditii ideale de amplasare (lipsa obstacolelor, interferente EM nule)
  • in practica, distantele sunt reduse in functie de numarul peretilor, materialul acestora (beton armat, caramida, BCA etc), posibile interferente radio (medii rezidentiale sau industriale), apropierea cablurilor de tensiune (220V/380V)
  • cu toate acestea instalatorul poate masura, prin interfata de programare, nivelul semnalului radio la nivelul sirenei iar daca acesta este insuficient, se relocheaza sirena sau se introduce in sistem un modul repetor de semnal (Paradox RPT1)
  • timpul de viata al bateriilor se calculeaza in functie de o serie de parametrii bine determinati: de ex. 2-3ani pentru 2 alarme de 4min (+ 2.5ore semnalizare optica), temperatura externa medie 25grdC. Pentru alte conditii de functionare timpul de viata variaza mult. De exemplu daca intr-o noapte ati avut 6 alarme false (25min de alarma acustica+optica) este posibil sa fiti nevoit sa inlocuiti bateriile

Sirena Paradox SR130 este recomandarea noastra pentru sistemele de alarma radio/hibride bazate pe centrale Paradox Magellan/Spectra/Digiplex.

Sirena compatibila cu sistemele alarma Paradox

Sirena exterior Signal PS128 - cablata

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate