Ai nevoie de informatii tehnice sau comerciale?... Contacteaza-ne prin e-mail (+) sau la 0754636747

Comunicator PARADOX PCS250G - modul comunicatie GPRS/SMS, suporta Blue Eye si raportare prin SMS-uri

PARADOX PCS250G - comunicator 2G GPRS/SMS - permite controlul sistemului Paradox de la distanta (armarea/dezarmarea, raportarea la alarma si defecte de sistem, etc) prin intermediul SMS-urilor (maxim 16 numere de telefon) sau prin aplicatie mobila BlueEye (cartele 2G cu acces la Internet).
Modul comunicatie Paradox PCS250G - GPRS/SMSModul comunicatie Paradox PCS250G - GPRS/SMS
454,34 lei
Pret fara TVA 381,80 lei
Garantie Comerciala
24 luni
Actualizare Firmware
Disponibilitate: 1-3 zile
Transport
30 lei pentru comenzi intre 300-999lei
Inclus pentru comenzi de peste 1000lei
Modul comunicatie GPRS Paradox PCS250G Modul comunicatie GPRS Paradox PCS250G Modul comunicatie GPRS Paradox PCS250G Modul Paradox PCS250G - vedere din spate, eticheta Modul Paradox PCS250G - pachet livrare

Prezentari video

prezentare videoModul GPRS Paradox PCS250G programare numere telefon cu tastatura K32LCD
prezentare videoFilm de prezentare comunicator PCS250/PCS250G clip Paradox Security
PARADOX PCS250G - comunicator 2G GPRS/SMS - permite controlul sistemului Paradox de la distanta (armarea/dezarmarea, raportarea la alarma si defecte de sistem, etc) prin intermediul SMS-urilor (maxim 16 numere de telefon) sau prin aplicatie mobila BlueEye (cartele 2G cu acces la Internet).

Modul GPRS PARADOX PCS250G - descriere generala

Comunicator 2G SMS/GPRS - permite controlul sistemului Paradox de la distanta (armarea/dezarmarea, raportarea la alarma si defecte de sistem, etc) prin intermediul SMS-urilor (maxim 16 numere de telefon) sau prin aplicatie mobila BlueEye (cartele 2G cu acces la Internet). Se recomanda tastaturile LCD alfanumerice sau Touch Screen (K32LCD+, K641+, TM50/TM70) in sistemele dotate cu modul PCS250G.

In cazul conectarii la un dispecerat de monitorizare si interventie rapida, comunicarea evenimentelor se face via GPRS (verificati impreuna cu furnizorul de servicii de monitorizare compatibilitatea modulului GPRS PCS250G cu dispeceratul respectivei firme)

Cartele suportate: Orange, Vodafone, Telecom (nu Digi).

Nu suporta comunicatorul vocal VDMP3.

Conectare la centrala prin cablu serial de 4 fire (inclus) pana la 1m fata de centrala.

PARADOX PCS250G - pachet livrare:

  • modul PCS250G
  • cablu serial (conectare la centrala de alarma)

Documentatia modulului PARADOX PCS250G este disponibila in format electronic:

  • manualul (en) se descarca scanand eticheta de pe cutia modulului (contine cod QR)

Important!

PARADOX PCS250G este un echipament din clasa profesionala (Grad 3 securitate), instalarea se va face numai cu personal calificat.
Pentru a crea/adauga un site nou in aplicatia mobila BlueEye, luati legatura cu instalatorul sistemului de securitate.
Un site nou poate fi creat in aplicatia BlueEye numai de catre un INSTALATOR.
Pentru cea mai buna conectivitate instalatorul va trebui sa verifice prezenta ultimei versiuni de firmware pe modulul de comunicatie si centrala.

PARADOX BlueEye - aplicatie mobila compatibila cu PCS250G

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare despre Comunicator PARADOX PCS250G - modul comunicatie GPRS/SMS, suporta Blue Eye si raportare prin SMS-uri trebuie fii autentificat.
Intrebare:
Buna ziua!
Se conectează doar cu acea mufa din centrala și din comunicator?
Multumesc!

Raspuns:
Buna ziua,
Da, modulul se conecteaza in centrala pe portul serial cu cablul din dotare.
Intrebare:
Buna ziua, Am instalat un comunicator Paradox PCS250G intr-un subsol de cladire unde nu am un semnal prea bun (din cele 3LED-uri se aprinde doar primul, cateodata si cel de al doilea LED). Functionarea este de multe ori necorespunzatoare. Intrebarea este daca o antena externa rezolva problema semnalului slab. Multumesc.

Raspuns:
Buna ziua. Daca antena extena, care are si un cablu de 2-4m, este pozitionata in dreptul unui geam (sau chiar scoasa afara din subsol), da, poate aduce o imbunatatire care sa rezolve problema.

Intrebare:
Puteti sa-mi spuneti va rog care-i diferenta intre modulul de comunicare PCS250 si PCS250G. M-ar mai interesa o oferta pt instalarea unui sistem de alarma in Oradea la o casa particulara.Mersi anticipat.

Raspuns:
Daca-l folositi pentru a primi SMS-uri (sau cu aplicatia Insite Gold), mergeti pe PCS250G. Daca portul serial din centrala va fi ocupat (de ex. de o viitoare conectare la o firma de monitorizare) mergeti pe PCS250 care se poate conecta si pe portul EBUS (de obicei liber). Daca doriti sa utilizati cartele DIGI alegeti generatia noua de comunicatoare PCS260/PCS265
Intrebare:
Va deranjez cu o intrebare, am o alarma Paradox Spectra 1759MG. Ma intereseaza daca comunicatorul PCS250G sau IP150, sunt compatibile cu acest tip de centrala, as vrea sa instalez unul din cele doua.

Raspuns:
Buna ziua, Echipamentele specificate fac parte din generatii diferite si nu sunt compatibile intre ele (centrala Spectra 1759MG are cel putin 8-10 ani de cand nu se mai comercializeaza)
Intrebare:
Am nevoie de o solutie in urmatorul caz: modulul GPRS nu pot sa-l montez langa centrala, nu am semnal si nici o antena externa de 2m nu m-ar ajuta prea mult. Ce se poate face sa montez modulul PCS250G la distanta de 20-30m fata de centrala? Multumesc.

Raspuns:
Puteti alege alege varianta PCS250 (nu PCS250G) cu modul suplimentar CVT485 sau modulul PCS265 care include in kit si modulul CVT485; puteti instala modulul de comunicatie la maxim 100m fata de centrala.

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate